Затемнення 26 грудня 2019

Затемнення 26 грудня 2019

Астрономічні показники кільцеподібного сонячного затемнення 26 грудня 2019

 
26 грудня 2019 року у четвер відбудеться кільцеподібне сонячне затемнення о 5:17:46 UT або о 7:17:46 за київським часом.
 
Кільцеподібне сонячне затемнення буде 46-е затемнення 132 Саросу....
читать далее


Затемнення 16-17 липня 2019

Затемнення 16-17 липня 2019

Астрономічні показники часткового місячного затемнення 16-17 липня 2019

 
16-17 липня 2019 року з вівторка на середу відбудеться часткове місячне затемнення о 21:30:44 UT, або о 0:30:44 за київським часом 17 липня.
 
Це місячне затемнення належить 139 саросу....
читать далее


Затемнення 2 липня 2019

Затемнення 2 липня 2019

Астрономічні показники повного сонячного затемнення 2 липня 2019

 
2 липня 2019 року у вівторок відбудеться повне сонячне затемнення о 19:22:57 UT або 22:22:57 за київським часом.
 
Повне сонячне затемнення - це 58-е затемнення сто 127 Саросу....
читать далее


Затемнення 21 січня 2019

Затемнення 21 січня 2019

Астрономічні показники повного місячне затемнення 21 січня 2019

 
21 січня 2019 року у понеділок відбудеться повне місячне затемнення о 5:12:14 UT, або о 7:12 за київським часом.
 
Це місячне затемнення належить 134 саросу....
читать далее


Затемнення 6 січня 2019

Затемнення 6 січня 2019

Астрономічні показники часткового сонячного затемнення 6 січня 2019

 
6 січня 2019 року у неділю відбудеться часткове сонячне затемнення о 1:41:26 UT або 3:41:26 за київським часом.
 
Часткове сонячне затемнення - це 58-е затемнення сто 122 Саросу....
читать далее